14 de juny 2011

CADA COP MÉS NATURAL

Des de la primera pebrotera fins a l'hort que tenim ara en marxa, només hi ha dos anys de feina i ganes de collir verdures casolanes. Un hort que vam decidir iniciar perquè ens feia gràcia provar-ho i ens hi vam engrescar, però sense ser uns radicals de l'agricultura ecològica. De fet la primera terra que vam posar ni tan sols ho era,... Però quan proves els primers tomàquets fets a casa te n'adones que el gust no té res a veure amb el dels supermercats o fruiteries. Evidentment, no tot és culpa dels productes químics, també hi ha el temps que fa que estan arrencats, la producció massiva, les hores en neveres o el dies que porten a la botiga...

Així que sense voler-ho ens hem aficionat a fer-ho (sempre que es pugui) nosaltres mateixos. Cada cop més natural i cada vegada més bo! I sinó mireu quina pinta fa aquest iogurt casolà que ens han regalat el Marc i la Bea, fet amb llet de cabra recent munyida! I a més, endolcit amb la melmelada de cirera que hem fet a casa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada