5 de jul. 2013

UN ESTIU QUE PROMET...

Doncs sí, promet i molt. Aquesta primavera ha anat molt millor del que esperàvem. Com ja vaig anunciar hem sigut pares i la feina se'ns ha multiplicat per mil, però la il·lusió també. L'hort ha passat a un segon pla, però no per això l'hem abandonat. Això sí, no ens hem complicat la vida: aquest cop hem omplert la meitat de les jardineres i amb cultius "fàcils".
- enciam on fire -

Ho hem planificat així:

- Dues alberginies, la que havia sobreviscut a l'hivern i una nova companya que li hem posat. Ara mateix florides les dues. La flor, espectacular, un dia d'aquests us ho ensenyo.

- Tomaqueres a dojo: quatre plantes de Raf, dues de Kumato (un experiment) i dues més de tomàquets de penjar. Aquests últims just ara comencen a florir, la resta estan creixent els tomàquets a marxes forçades.

- Una melonera: l'aposta d'aquest estiu. De moment tira i va florint, tindrem sort?

- Plantes aromàtiques varies.

- I enciams per tot arreu.

Així que estarem pendents al seu creixement i a fer amanides tot l'estiu! De moment he aconseguit mantenir les plagues a ratlla amb tractaments preventius ecològics. Toquem fusta!


1 comentari:

 1. Buenos días,

  Soy Alberto Benedicto y estamos trabajando en un proyecto para http://www.semillashuertayjardin.com/ nos gustaría saber si estarías interesado/a en recibir ésta información.
  Si me pudieras dejar un correo para comentarte los detalles estaría encantado de concretar el objetivo de la misma.

  Muchas gracias.

  Un saludo.

  Alberto.

  ResponElimina