31 d’oct. 2010

ARA SÍ, ESPERANT EL FRED...

Un més després de començar a preparar l'hort per l'hivern, ha arribat el moment d'acabar la feina i començar a regar i esperar. Tot el planter preparat a principis de setembre ja està trasplantat i sembla que tira bé. Tot? no, tot no! Les cols han decidit no sortir de la llavor i ens hem quedat sense, però com que a casa no ens agraden gaire tampoc serà un gran problema. La resta, tot va endavant i sinó mireu els calçots. En poc temps han crescut moltíssim i ja estan a punt per ser calçats. Una nova esperiència per un parell d'horticultors principiants!

Es fa molt estrany, després d'un estiu molt productiu en què quasi collíem alguna cosa cada setmana, haver de tonar a esperar. Ja no recordava la paciència d'aquell mes d'abril. Ara per ara tot són fulletes petites i encara falta, mínim un mes, perquè poguem menjar verdures. Potser hauria d'haver plantat algun enciam abans. Bé, de cara a l'any que ve ho tindré en compte.

Dels productes de l'estiu ja està gairebé tot eliminat, queda només una mica d'alfàbrega, que ens haurem de menjar ja perquè comença a pansir-se i aquest tomàquet, que sembla cherri i no ho és. Fa temps que va sortir i, tot i que he podat tota la planta perquè pugui dedicar els últims esforços a aquest fruit, tinc la sensació que no hi ha res a fer. Esperarem un parell de setmanes a veure què passa i sinó fora, que necessito l'espai per les bledes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada