17 de març 2012

PER FI, ESPÀRRECS

- Espàrrecs urbans -
"ya están aquiiiiiii" Després de tres anys de cultiu, cuidant-la amb tota la paciència del món, l'esparreguera ha fet espàrrecs! Concretament aquests dos que ja fa un parell de setmanes que creixen. Tres anys durant els quals tothom m'ha dit que era una tonteria plantar espàrrecs en un balcó podent-los collir als marges de la carretera, que necessiten molt espai i que, per dos que en surtin... Però mira tu, ja els havia sembrat i em feia pena...

- L'esparreguera -
Si voleu saber com va començar tot busqueu el post "El misteri dels espàrrecs" en aquest bloc i, a més, veureu imatges dels començaments. La qüestió és que les tres plantes que tenia ocupaven molt espai i tres recipients que necessitava per plantar altres coses i que no estava disposada a no poder fer-los servir en tres anys. Així que vaig decidir "sacrificar" dues de les tres plantes i quedar-me'n una per veure què passava. I aquí està el resultat. Dos espàrrecs la mar de macos, llargs, prims i molt bons!

A més, al ser un cultiu tan estrany, poc freqüent, i tant qüestionat ( ;p ) encara m'ha fet més il·lusió.

Ara només he d'anar collint durant un mes més i esperar la temporada que ve. Si ho tallo ben bé des l'arrel se suposa que tindré millor collita l'any següent! A veure si hi ha sort!


1 comentari:

  1. m'encanta la teva explicació plena d'entussiasme i la teva capacitat de meravellar-te d'un fet que molta gent no el considerarien important. Per a mi, quan veig sortir una nova planta és com un miracle. I per això m'han arribat molt les tevés paraules. Felicitats per aquests espàrrecs tan trempats!!! Ara m'adono que fa molts de temps que vas escriure aquest article però jo no l'he vist fins ara. Potser a hores d'ara ja tens un bosc d'espàrrecs!

    ResponElimina