5 de febr. 2012

FA MOLT FRED

La famosa Siberiana 2012 o altrament dit una onada de fred terrible ha arribat a Catalunya i el meu hort no n'ha quedat al marge. 

He d'admetre que, en realitat, no hi ha gaire a explicar, només que, després de la nevada intensa de dijous passat, i d'una baixada desmesurada de les temperatures al llarg de la setmana, tot segueix al seu lloc. Les plantes no han crescut ni un mil·límetre, però tampoc sembla que s'hagin mort. No tinc clar com poden afectar als espinacs o les bledes les temperatures 5 graus sota zero ni si sent cultius d'hivern haurien d'estar preparades per aguantar, però els hi donaré dues setmanes per valorar danys reals.

En tot cas, avui es diumenge i ha tornat a nevar a Terrassa, al voltant de les 12 del migdia i a 1 grau positiu. Ha nevat poc però aquí en teniu la prova.


Apa, a tapar-vos que es preveu que això duri, al menys, una setmana més!

2 comentaris:

  1. Anims!! a Mallorca tambe va nevar, jo el que vaig fer va esser agafar el plastic transparet i vaig tapar el gossiol! y un parell de foradets, el meu suaverd va sobreviure. Melassa de Blog, si vols seguir el meu aqui tens http://l-hort.blogspot.com. Molta sort els proxims fruits. Força l'ecologia.

    ResponElimina
  2. Ei, jo al final no ho vaig tapar però m'ha sobreviscut tot (per sort)! i tant que vaig a xafardejar el teu blog, a veure què es cou per Mallorca! Bona collita!

    ResponElimina