20 de gen. 2012

FEINEJANT AL GENER

Al mes de gener l'hort resulta força avorrit. La majoria de la feina dels cultius d'hivern ja està feta i per preparar la primavera encara fa massa fred. Així que n'hi ha prou en regar una vegada a la setmana i esperar que creixin les poques coses que hi ha plantades. Ara que finalment ha arribat el fred de debó, el creixement de les verdures és molt lent. Però en dies com avui estic contenta de la collita: una escarola i tres pastanagues. Una bona amanida per sopar...


També he aprofitat que feia sol i una temperatura agradable per passar el matí arreglant l'hort a la terassa. He transplantat un parell d'espinacs que encara tenia al planter i he fet un repàs al calçat dels calçots per tenir-los a punt per menjar d'aquí a un mes (més o menys).

Ara esperarem a acabar de recollir el que queda dels cultius hivernals i mentre tocarà repassar llibres i decidir què plantem a la primavera, calcular quan començar a fer el planter i on posar cada cosa tenint en compte les successions de conreus més profitoses. I així ja haurem tornat a donar la volta al calendari! Un any més on he après coses noves i on espero seguint-ne aprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada